Süleyman Soylu’nun Dostu Uyuşturucu Taciri Sadık Yıldırım Kadına Şiddet Uyguladı

İzmir’de yol kontrolü sırasında aracında uyuşturucu ve silahla yakalandıktan sonra gözaltına alınan Sadık Yıldırım serbest bırakılmıştı. Süleyman Soylu ile fotoğrafları çıkan Sadık Yıldırım, bu kez Ankara’da evli olduğu kadına şiddet uyguladığı için gözaltına alındı.

Geçtiğimiz yıl İzmir’de uyuşturucuyla yakalanan Süleyman Soylu’nun dostu Sadık Yıldırım, bu kez de kadına şiddet uyguladığı için gözaltına alınarak serbest bırakıldı.

Yine Serbest

Karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Sadık Yıldırım, savcılık ifadesinde şiddet uyguladığını reddetti. Yıldırım, “basit yaralama” suçundan adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi. Savcılık Sadık Yıldırım’a yönelik uzaklaştırma ve 2 ay süresince elektronik kelepçe takılması talebinde bulundu. 

Mahkeme, adli kontrol şartıyla serbest bıraktığı Sadık Yıldırım hakkında uzaklaştırma uygulanması ve elektronik kelepçe takılarak takip edilmesi yönünde karar verdi.

Süleyman Soylu’nun Dostu

Geçtiğimiz yıl İzmir’de uyuşturucu ve silahla yakalanan Yıldırım, polis merkezine götürülürken çekilen kelepçeli fotoğrafını ‘Kim aldırdı lan bizi, yol gidiyoruz diye çete mi olduk?’ notuyla paylaşmıştı. Serbest kaldıktan sonra da polis memurunun ismini yazdığı elinin fotoğrafı ile tehdit içerikli mesajlar yayınladı.

Sadık Yıldırım’ın Süleyman Soylu ve Binali Yıldırım’la fotoğrafları yayınlanmıştı.