Anarşist Yayınevi Kaos Yayınları’ndan Dayanışma Çağrısı

Bilinen anarşist yazarların eserlerini Türkçeye çevirerek anarşist külliyata kazandıran Kaos Yayınevi, dayanışma çağrısında bulundu.

Kaos Yayınları, kitap satış siteleri ve dağıtım şirketlerinin, onlardan 6 ayı bulan vade ve yüksek indirimlerle aldıkları kitapların kargo masrafını yine onlara yüklemeye çalıştıklarını, ancak artan maliyetler sonucu bunu kaldıramadıklarını belirtti. Şirketlerin bu dayatmalarına karşı aracı olmadan internetten doğrudan satış yapabilmek için online satış sitesi oluşturan Kaos Yayınları, kitapları aratıldığında siteleri henüz yeni olduğu için arama motorlarında kendilerinin sitesi değil, onları sömüren bu şirketlerin siteleri çıkıyor.

“Lütfen kaos yayınları için yıldız verip yorum yapın”

Arama motorlarında öne çıkabilmek için Google üzerinden yorum ve değerlendirme yapmak gerektiği vurgulayan Kaos Yayınları, “O âlemin sırrına vakıf arkadaşlar bize dediler ki, eğer okurlarınız arama motoruna girip Kaos Yayınları’na dair yorum, yıldız verme gibi değerlendirmelerde bulunursa Google sizi öne taşır ve onların aracılığına bu denli ihtiyacınız kalmaz. Kısacası size aracısız ulaşabilmek için desteğinize ihtiyacımız var. Lütfen Kaos Yayınları için yıldız verip yorum yapın…” diyerek dayanışma talebinde bulundu.

Buradaki bağlantıya tıklayarak 5 yıldız verip içinde “anarşizm”, “kaos yayınları”, “ekoloji” gibi anahtar kelimelerin geçtiği birkaç cümlelik yorum yapabilir, Kaos’un herhangi bir kitabı varsa fotoğrafını çekip yorum penceresinin altındaki “fotoğraf ekle” kısmına yerleştirip yayınlayarak destek olabilirsiniz.