Şenyaşar Ailesi’ne “İnsan Hakları, Barış ve Demokrasi Ödülü” Verildi

AKP Urfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınları tarafından 24 Haziran 2018 seçimleri öncesi eşi ve iki oğlu katledilen Emine Şenyaşar ile katliamdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın Urfa Adliyesi önünde 9 Mart 2021 tarihinde başlattığı Adalet Nöbeti 441’inci gününe girerken, Şenyaşar Ailesi bir ödüle layık görüldü. Şenyaşar ailesi İstanbul Tabip Odası’nın verdiği “İnsan Hakları, Barış ve Demokrasi Ödülü”nü alacak.

İki gün boyunca İstanbul’da nöbetlerine devam edecek olan Şenyaşar Ailesi, akşam saatlerinde İstanbul Tabip Odası tarafından düzenlenecek “Dr. Sevinç Özgüner İnsan Hakları, Barış ve Demokrasi Anma ve Ödül Töreni”ne katılacak. Törende aileye, her yıl verilen İnsan Hakları, Barış ve Demokrasi Ödülü Şenyaşar ailesine verilecek.

Aile sosyal medyadan “Bugün İstanbul Tabip Odası’nın düzenlediği ‘İnsan Hakları, Barış ve Demokrasi Ödül ve Anma Törenine’ katılmak için İstanbul’da olacağız. Adalet gelene kadar Türkiye’nin her yerinden #Şenyaşaailesiadalet, herkes için adalet demeye devam edeceğiz” mesajı paylaştı.